3Jäsenyydestä

Seuramme jäsenmaksu kuluvalla kaudella 1.7.2023-30.6.2024 on aikuisjäseniltä 85 euroa.

Juniorit (alle 18 v) keilaavat seurassamme kuluvalla kaudella 50 euron maksulla ja mikäli haluat kannattaa seuramme toimintaa, kannatusjäsenmaksu 30 euroa.

Jäsenyyteen sisältyy kilpailulisenssi, jolla olet oikeutettu kilpailemaan virallisissa keilauskilpailuissa ja olet myös vakuutettuna keilaustilanteissa. SKL:n rekisteri tallentaa kilpailujen tulostietosi ja pystyt näin seuraamaan kätevästi keskiarvoasi Suomen Keilailuliitto

Jäsenten tiedot tallennetaan SKL:n rekisteriselosteen mukaisesti. Seura tallentaa tietosi jäsenlaskutusta ja yhteydenpitoa varten, eikä luovuta tietojasi ulkopuolisille.

Jäsenmaksuun sisältyy myös Keilaaja -lehti joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Voit lukea lehden sisältöä myös tästä linkistä https://keilaajalehti.fi/

Järjestämme kaudella kilpailuja ja osallistumme valtakunnansarjaan kolmella joukkueella (naiset N1, miehet M3 ja veteraanit V1). Koulutuspalveluissa teemme yhteistyötä Kuortaneen Urheiluopiston ja Suomen huippuvalmentajien kanssa. Kauden avaus- ja päätöstilaisuudet sekä pikkujoulut ja vuosikokous ovat myös vuosittain tapahtumakalenterissamme.

Yhteistyökumppanimme