Jäsenyydestä

Seuramme jäsenmaksu kuluvalla kaudella 1.7.2021-30.6.2022 on 85 euroa.

Juniorit (alle 18 v) keilaavat seurassamme 20 eurolla ja yli 80 vuotiaat 55 eurolla.

Mikäli liityt seuraan keilaajan etukortin ja ensilisenssin kautta, jäsenmaksusi on toisella kaudella 40 euroa ja sen jälkeen normaali jäsenmaksu.

Jäsenyyteen sisältyy kilpailulisenssi, jolla olet oikeutettu kilpailemaan virallisissa keilauskilpailuissa ja olet myös vakuutettuna keilaustilanteissa. SKL:n rekisteri tallentaa kilpailujen tulostietosi ja pystyt näin seuraamaan kätevästi keskiarvoasi http://tulokset.keilailu.fi/index.php?searchphrase=&searchphrase2=St.+Michel+Bowlers .

Jäsenten tiedot tallennetaan SKL:n rekisteriselosteen mukaisesti. Seura tallentaa tietosi jäsenlaskutusta ja yhteydenpitoa varten, eikä luovuta tietojasi ulkopuolisille.

Jäsenmaksuun sisältyy myös Keilaaja -lehti joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Voit lukea lehden sisältöä myös tästä linkistä https://keilaajalehti.fi/

Järjestämme kaudella kilpailuja ja osallistumme valtakunnansarjaan kolmella joukkueella (naiset N1, miehet M3 ja veteraanit V1). Koulutuspalveluissa teemme yhteistyötä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa. Kauden avaus- ja päätöstilaisuudet sekä pikkujoulut ja vuosikokous ovat myös vuosittain kalenterissa.

Yhteistyökumppanimme